Необходими продукти:
- 4-5 котлета от сьомга
- 3 супени лъжици барбекю сос
- сок от половин лимон
- 1 супена лъжица соев сос
- сол, черен пипер
- няколко стръка пресен магданоз
- няколко стръка пресен копър
- зехтин за поръсване
Начин на приготвяне:
Подправете рибата със сол, черен пипер, застелете тава с алуминиево фолио и сложете рибата в нея. В купа смесете сосовете, лимоновия сок, пресния магданоз и копъра. Намажете месото с помощта на силиконова четка. Поръсете със зехтин, загрейте фурната на 160 градуса и запечете за 15 минути. Увеличете температурата на 200 градуса и допечете още 20 минути. Охладете, поднесете рибата, гарнирана с нарязан пресен лимон и стръкчета пресни подправки. Добър апетит!
Източник и снимки: ifoodblogger.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар