Необходими продукти:

- 300 грама какаови бисквити
- 150 грама разтопено масло
- 1 чаена лъжичка течна ванилия
за крема
- 400 грама безсолно крема сирене
- 200 грама заквасена подсладена сметана
- 150 грама шоколадов чипс
- 2 супени лъжици карамел или дулсе де лече
за декорацията
- течен карамел може и топинг с по-гъста консистенция
Начин на приготвяне:
Сложете бисквитите в блендер и ги смелете. Прибавете маслото, ванилията и разбъркайте. Разстелете основата на дъното на форма за торта и охладете. В купа сложете крема сиренето, сметаната и карамела. Разбийте с миксер до получаването на хомогенна смес и добавете шоколадовия чипс. Разбъркайте и разпределете крема върху основата. Загладете повърхността и глазирайте с течния карамел и шоколадов чипс. Охладете, разрежете и се насладете на нежния вкус. Да ви е сладко!
Източник и снимки: www.lifeloveandsugar.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар